UnatOure | Turistička atrakcija

Aranžmani

Unatoure samo za vas

Jednodnevni Rafting

Želite jednodnevni rafting. Na pravom ste mjestu. Nudimo nekoliko etapa, od 10 do 25 km dužine. Cijene su od 25€ do 50€ po osobi zavisno od etape.

rafting1

Team building aktivnosti

Imate momačko, djevojačko ili želite jednostavno organizirati odmor za društvo? Naše dugogodišnje iskustvo i rad nam daje za pravo da Vam sve to sklopimo u ponudu. Rafting, smještaj, hrana, muzika, planinarenje i niz aktivnosti koje smo Vam spremni ponuditi. 

raftingekipa2

Višednevna ponuda

Krećete na odmor i ne želite da razmišljate o smještaju, hrani, prevozu, raftingu i aktivnostima. Na pravom ste mjestu. Sve što trebate jeste da nam se javite, odaberete termin i kažete vaše želje a mi ćemo da vam isplaniramo.

Cijena ukupne ponude po osobi se radi na kalkulaciji vaših želja.

rafting

Una regata 2020

Ovogodišnja Una regata traje od 24. jula a završava 28. jula. Ukoliko imate društvo za Una regatu, sve što trebate jeste da nam se javite. Organizujemo sve potrebno da budete učesnik ovogodišnje regate.

Broj mjesta je ograničen tako da ne gubite vrijeme, rezervišite svoje mjesto na Una regati 2020.

Ronjenje

Rijeka Una je smaragdna kraljica među rijekama. Bistra, divlja i brza, maksimalne dubine 25 m.Ronjenje na rijeci Uni se razlikuje od ronjenja u moru, a radi specifičnosti stepenovano je u rasponu od 1 do 5.

 

Translate »